Generatoren.

Onderhoud, reparatie en revisie van Industriële Generatoren
 

ROTECT beschikt over de juiste expertise als field service organisatie om uw industriële generatoren te onderhouden, te repareren of te reviseren. Met inzet van onze technische specialisten en supervisors, zowel on- als offshore, kunnen wij u ontzorgen in deze werkzaamheden en zijn wij inzetbaar over de gehele wereld.

 

Weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of te bellen naar +31 (0)74 82 00 400.

 

Onderhoud van industriële generatoren

Onderhoud van uw industriële generator is van belang om ongewenste en kostbare situaties te voorkomen. Het preventief openen van de lager behuizingen en het controleren van de lagers, lager beeld, spelingen en afdichtingen voorkomt uitval.

 

Reparatie van industriële compressoren

Reparatie van een industriële generator komt vaak ongepland en ongelegen. Om dit snel en vakkundig op te lossen staan de rotating equipment monteurs van ROTECT 24/7 voor u klaar.

 

Revisie van industriële compressoren

Bij revisie van een industriële generator gaan wij een stap verder en zal ook het hart van de machine eruit gaan. Door middel van het wegnemen van de lager pedestals kunnen wij de rotor aan één zijde op een glijplaat laten steunen en de andere zijde in de kraan hangen om zo de rotor eruit te schuiven. Deze zal dan op transport gaan naar een gespecialiseerde werkplaats van bijvoorbeeld de OEM’er om daar de juiste scope te kunnen uitvoeren. Montage van het rotor, lager pedestals en lagers gebeurt volgens de OEM specificaties zoals aangeleverd.

Wij hebben ervaring met het onderhouden, repareren en reviseren van: wisselspanningsgeneratoren en gelijkspanningsgeneratoren. Enkele merken en type industriële generatoren waar ROTECT bekend mee is zijn:

Generatoren
  Merken   Types
Siemens SGen5
SGen6
Alstom
General Electric GEN-A
GEN-H
GEN-W
Mitsubushi
Ansaldo Energia IM7305
Jyoti Ltd. THGB 109-4-D2