Compressoren.

Onderhoud, reparatie en revisie van Industriële Compressoren
 

ROTECT beschikt over de juiste expertise als field service organisatie om uw industriële compressoren te onderhouden, te repareren of te reviseren. Met inzet van onze technische specialisten en supervisors, zowel on- als offshore, kunnen wij u ontzorgen in deze werkzaamheden en zijn wij inzetbaar over de gehele wereld.

 

Weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of te bellen naar +31 (0)74 82 00 400.

 

Onderhoud van industriële compressoren

Onderhoud van uw industriële compressor is van belang om ongewenste en kostbare situaties te voorkomen. Preventief controleren van radiale en axiale lagers, lager beeld, spelingen en afdichtingen voorkomt uitval. Ook het preventief vervangen van dry gas seals  of olie seals kan een onderdeel zijn van deze scope.

 

Reparatie van industriële compressoren

Reparatie van een industriële compressor komt vaak ongepland en ongelegen. Om dit snel en vakkundig op te lossen staan de rotating equipment monteurs van ROTECT 24/7 voor u klaar.

 

Revisie van industriële compressoren

Bij revisie van een industriële compressor gaan wij een stap verder en zal ook het hart van de machine open gaan. Labyrinth spelingen, as-spelingen, rotor hoogtoerig balanceren en het schoonmaken van de internals zijn werkzaamheden die naast de reguliere onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd bij een revisie. Daarnaast wordt er een koppelingscontrole uitgevoerd waarbij deze opnieuw berekend en afgesteld word volgens de OEM gegeven pre-stretch. Als laatste zal de compressor worden uitgelijnd met behulp van laseroptiek. Dit vermindert trillingen en verlengt de levensduur van lagers en afdichtingen.

 

Al deze werkzaamheden gebeuren volgens de OEM tekeningen en spelingstabellen. Indien gewenst volgt er een rapportage na afronding van de scope.

Wij hebben ervaring met het onderhouden, repareren en reviseren van: centrifugaal compressoren, horizontale en verticale split, zuigercompressoren, turbocompressoren, hyper compressoren en expanders. Enkele merken en type industriële compressoren waar ROTECT bekend mee is zijn:

Compressoren
  Merken   Types
Siemens STC-GC 10-100 Turbo
STC-SV Centrifugal Vertically split casing
STC-SH Centrifugal Horizontally split casing
Mannesmann DEMAG 08MV6B
DEMAG DeLaval 08MV5A
DeLaval Stork 5B 22
Dresser-rand MTGE 633
Nuovo pione BCL 304 Centrifugal Vertically split casing
BCL 404 Centrifugal Vertically split casing
Elliot A122 Centrifugal
Borsig
MAN
Alstom RB7-6B Thermodyn Centrifugal Vertically split casing
RA8B Thermodyn Centrifugal Vertically split casing
Allis Chalmers VH 305
Ingersoll Rand KHB Reciprocating